Langdag i CKK-lavvoen og topptur på Hoven

Langdag i CKK-lavvoen og topptur på Hoven

juni 25, 2009 0 By @Siw

Torsdag var første dag uten Clinics – og det regnet. Denne gangen var det ikke mange som var ute og klatret. I CKK-lavvoen fikk vi stadig besøk av forskjellige folk, antagelig fordi vi hadde så god plass. Det var jo ikke noe annet fellestelt i leiren. Og det var jo takhøyde, for å si det sånn.

Kari tar i mot besøk av Ellinore. Som dere ser, så vidt plass nok til to i hennes kvadrant.

Ut på formiddagen ruslet vi en tur bort til Kallestranda for å trekke litt luft, mens skodda hang lavt over Vågakallen og resten av terrenget rundt oss.
Dette var dagen da jeg fant et perfekt hjerte formet av fjæremarken. Dette var dagen da Marianne og Caro bestemte seg for å reise hjem.

Utpå ettermiddagen letnet det endelig. Det ble faktisk riktig fint, og rundt oss spratt folk ut av teltene for å prøve kilesettene sine igjen. Hva gjorde vi? Vi stablet oss inn i CKK-bilen og kjørte til Gimsøy-brua. Der traff vi Ragnhild og Tonje, og så kjørte vi ut til golfbanen på Gimsøy og gikk en topptur på Hoven. Været ble aldeles skjønt, det glitret og skinte i det flate øylandskapet rundt Hoven og vi løp om kapp ned igjen.

Tilbake i leiren utpå kveldingen hadde det kommet fint besøk av eleverte herrer fra Kalle. De var omtrent klare til å gå da vi kom, så hvor moro det hadde vært fant vi aldri ut. Men jeg synes å huske at i hvert fall Guro og Ellen-Margrete fortsatte kontakten med et par av dem da vi gikk og la oss.